Mentale oorlogsvoering Club-Anderlecht begonnen: "Ik hoor niks meer over Europees"

Mentale oorlogsvoering Club-Anderlecht begonnen: "Ik hoor niks meer over Europees"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vincent Mannaert kan op beide oren slapen: heel zijn club is gefocust op wat komen gaat. Ook op de match van morgen tegen Besiktas. En op de titelstrijd met Anderlecht, die verbaal al helemaal is losgebroken. Zo repliceerde Mannaert al zijn collega bij Anderlecht.

Herman Van Holsbeeck had immers Mannaert er in de kranten al eens aan herinnerd dat Club al tien jaar niks gewonnen heeft en dat de CL toch 15 à 20 miljoen opbrengt. "Dat van die tien jaar weet ik intussen ook wel", zegt Mannaert in Het Nieuwsblad

De bekerfinale wordt ook in het hoofd gespeeld

Mannaert gaf op zijn beurt een steek terug. "Vreemd dat Anderlecht eerst zei dat het titelfavoriet was, Dynamo Moskou zou uitschakelen en de beker zou winnen. Maar de jongste dagen hoorde ik niets meer zeggen over Europees en de beker."

"Daarom verbaasde het me een beetje dat ze nu ons titelfavoriet noemen. Het zal er wel bijhoren, zeker? Het zal toch op het veld moeten gebeuren. Zondag wordt die bekerfinale ook in het hoofd gespeeld. Mentale veerkracht wordt belangrijk. Die hebben we.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties