Ook KBVB smeekt fans: "Maak er morgen een voetbalfeest van"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 17 reacties
Ook KBVB smeekt fans: "Maak er morgen een voetbalfeest van"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De fans van Club Brugge en RSC Anderlecht trekken morgen massaal naar de Heizel om hun ploeg aan te moedigen in een historische finale van de Beker van België. Ook de voetbalbond heeft een boodschap voor hen.

De ordediensten vrezen namelijk ongeregeldheden tussen beide rivaliserende supportersgroepen. Alles wordt in het werk gesteld om de fans van Club Brugge en RSC Anderlecht te scheiden, maar ook de KBVB komt nog met onderstaande oproep op de proppen.

De integrale tekst:

21 jaar na de vorige is de bekerfinale van morgen tussen Club Brugge en RSC Anderlecht opnieuw een historisch moment voor het Belgisch voetbal. Het wordt dan ook ongetwijfeld een duel vol emotie en op het scherpst van de snee.

Ondanks deze gezonde rivaliteit roepen we vandaag samen met alle betrokkenen de supporters op om er morgen een echt voetbalfeest van te maken. We hebben er alles aan gedaan om voor de wedstrijd in de supportersdorpen en tijdens de match in het stadion voor de 45.000 supporters een unieke beleving te creëren.

We hopen van harte dat de sportieve passie van nagenoeg alle echte supporters dan ook de mogelijk negatieve bedoelingen van enkelingen zal overstemmen. We vragen ook, met aandrang en in het belang van iedereen, om na de wedstrijd in de tribunes te blijven zodat de bekerhuldiging veilig en vlot kan verlopen.

Club Brugge, RSC Anderlecht, de KBVB en Stad Brussel wensen jullie voor morgen een fantastische voetbaldag toe! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties