Real Madrid wil rechtveren in kolkend Camp Nou

Tom Stroobants
| 4 reacties
Real Madrid wil rechtveren in kolkend Camp Nou
Foto: © Photonews

Morgenavond staat met Barcelona-Real Madrid een van de meest bekeken clasico's op het programma. Real Madrid volgt in de stand op één punt van leider Barcelona en mag dus zeker niet verliezen.

De heenwedstrijd werd met 3-1 gewonnen door de ploeg uit de Spaanse hoofdstad. De Madrilenen maakten een 0-1 achterstand goed. Doelpunten van Ronaldo, Pepe en Benzema wisten het openingsdoelpunt van Neymar uit. Real Madrid kwam zo terug tot op één punt van Barcelona, exact zoals de situatie nu is.

De kans is groot dat het morgen opnieuw uitdraait op een duel tussen de twee supersterren. Messi deed de netten al 32 keer trillen in de competitie, Ronaldo zit hem op de hielen met 30 treffers. Sinds vorig jaar is Messi, samen met de reeds overleden Di Stefano, met 14 doelpunten de topscorer aller tijden van de clasico. Ronaldo zit aan vijf.

Barca in vorm

Barcelona verkeert wel in goede doen. In de Champions League zette het zonder al teveel problemen Manchester City opzij. Real Madrid had het heel wat moeilijker. Tegen Schalke 04 verloor het thuis met 3-4 en kroop zo na de 0-2 overwinning uit de heenmatch door het oog van de naald.

In de Primera Division pakte de Catalanen 15 op 15. Real Madrid haalde uit haar laatste vijf wedstrijden slechts 7 punten. Verliezen in Camp Nou zou dus een extra tik kunnen betekenen. Van de vorige vijf clasico's won Real er drie, kansloos is het dus zeker en vast niet.

Pakt Real Madrid de volle buit in Catalonië? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een mooie 264 euro op. Geloof je zelfs dat de hoofdstedelingen opnieuw met 1-3 winnen? Dan mag je maar liefst 1.500 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties