Wilmots dacht niet aan De Sutter: "Vooral jammer dat we Romelu moeten missen tegen Israël"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 38 reacties
Wilmots dacht niet aan De Sutter: "Vooral jammer dat we Romelu moeten missen tegen Israël"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er is de voorbije weken veel gezegd en geschreven over de spitsenpositie van de Rode Duivels. Marc Wilmots koos voor Michy Batshuayi, maar zag inmiddels die andere aanvaller-in-vorm afhaken met een spierscheur. "Maar ik heb er geen moment aan gedacht om iemand anders op te roepen."

Cédric De Volder in Neerpede

De oproepingsbrief voor Michy Batshuayi kwam allerminst als een donderslag bij heldere hemel. De aanvaller beleefde een moeilijk seizoensbegin bij Olympique Marseille, maar kwam inmiddels meer dan boven water. 

"Hij is een belangrijke pion voor de toekomst", licht Marc Wilmots zijn keuze toe. "Hij vertelde me al dat het een droom is om bij de Rode Duivels te horen. Maar die droom moet eigenlijk nog komen voor hem, hé."

Bovendien kan het wel eens gebeuren dat Batshuayi meteen speelminuten zal krijgen. Romelu Lukaku ligt in de lappenmand, Divock Origi is uit vorm en Christian Benteke heeft nog last aan de heup. 

Lukaku in lappenmand, Origi in mindere vorm én Benteke met last aan heup

"Maar ik heb er niet aan gedacht om er een extra spits bij te halen", verduidelijkt Wilmots. "Tom De Sutter is in vorm, ja. Ik vind het vooral jammer dat we Romelu zullen missen tegen Israël. We hadden zijn kracht goed kunnen gebruiken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties