Toekomst van Falcao oogt onzeker: "Bekijken wat het beste voor me is"

bart ver elst
| 3 reacties
Toekomst van Falcao oogt onzeker: "Bekijken wat het beste voor me is"
Foto: © Photonews

Radamel Falcao zit bij Manchester United meer op de bank dan hem lief is. De Colombiaanse spits lijkt na zijn knieoperatie van vorig jaar en sinds zijn overstap naar Engeland niet meer zijn oude niveau te halen.

De aanvaller weet dat hij moet spelen om het spelplezier terug te vinden. “Ik denk dat elke voetballer wil spelen. Er zijn nog 8 matchen te gaan dus alles kan nog gebeuren. Na het seizoen zal ik mijn situatie analyseren en bekijken wat het beste voor me is”, aldus de Colombiaan.

Falcao zei ook nog dat hij de beslissing van Van Gaal respecteert en dat hij hoop heeft dat zijn situatie bij United alsnog verandert. Ook geeft hij toe dat er genoeg interesse is van andere ploegen. “Telefoontjes komen elke dag binnen, maar er zijn andere mensen die zich daarmee bezighouden.”

Telefoontjes komen elke dag binnen

Na zijn knieoperatie van januari vorig jaar zijn er nog steeds zorgen over het halen van zijn oude niveau. Door die blessure miste hij het WK met Colombia. “Ik ben helemaal hersteld van die blessure. Ik zal blijven vechten tot het einde bij Manchester United”, besluit de aanvaller. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties