Reactie Wilmots erg tevreden: "Nainggolan heeft het begrepen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 29 reacties
Wilmots erg tevreden: "Nainggolan heeft het begrepen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Radja Nainggolan speelde vanavond uitstekend op het middenveld tegen Cyprus. De aanjager van Roma was voor het WK nog net afgevallen. Wilmots moest niet van hem weten, heette het. Vandaag antwoordde hij met de voeten. En Wilmots? Wilmots is fan.

Sander De Graeve in Brussel

De volledige week was er twijfel wie de vrije plaats centraal op het middenveld zou innemen. Chadli en Nainggolan lagen in de weegschaal. De motor van Roma speelde, de man in vorm bij Tottenham bleef negentig minuten op de bank.

En of Nainggolan zich liet zien. Zijn actie voor de knappe goal van Batshuayi vat zijn match samen. Onuitputtelijke inzet. Wilmots was tevreden. "Nainggolan heeft het begrepen. Ik ben hem gaan opzoeken toen Roma tegen Juventus speelde. We hebben een uur gepraat.."

Ik had mijn redenen

De voorbije wedstrijden werd Nainggolan nog aan de kant gelaten. "Ik had mijn redenen en hij kent die. Het waren alleen sportieve. Daarom ben ik ook naar Rome gegaan. Ik denk dat je kon zien dat hij het heel goed begrepen heeft."

"Ik heb uitgelegd hoe ik zijn rol zag en hoe we met hem nog gevaarlijker konden worden. Ik denk dat we het resultaat daarvan gezien hebben. Hij kan de bal recupereren én het spel versnellen. Er zijn nog details die we moeten verbeteren, maar het middenveld was erg sterk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties