Aan deze jonkies kunnen we ons de komende weken hopelijk opwarmen

Aan deze jonkies kunnen we ons de komende weken hopelijk opwarmen
Foto: © Photonews

Play-off 2, het is meestal een krocht van een competitie. Maar het is ook de mogelijkheid voor de teams om wat jongeren speelmogelijkheden te geven. We overliepen de teams uit die play-off 2 en kwamen tot de constatatie: het kan nog genieten worden.

Racing Genk heeft dit seizoen met Gerkens, Castagne en Schrijvers al heel wat youngsters een kans gegeven. In play-off 2 mag mogelijk ook Bertaccini zich aan wat kansen verwachten voorin.

KV Mechelen wil dan weer iets maken van play-off 2 met zoveel mogelijk ervaren spelers. Toch is het mogelijk tijd voor Vanlerberghe of de nieuwe Costa Ricaan Leall om eens te tonen wat ze in hun mars hebben. Moris wordt meer dan waarschijnlijk enkele malen doelman van dienst.

Zulte Waregem wil het seizoen redden via deze play-offs, maar Francky Dury liet al uitschijnen dat hij de jeugd kansen zou geven als de resultaten uitblijven. Met Benteke, Hazard, Brebels, Ekangamene, Dujardin, Rosenthal, ... zijn er mogelijkheden genoeg.

Bij Waasland-Beveren wordt het uitkijken wie van de youngsters een kans krijgt. Dylan De Belder misschien eindelijk eens tot ware proporties zien komen en schitteren?

Ook in de andere play-off-reeks kijken we uit naar een aantal nieuwkomers of jonkies die echt kunnen ontbolsteren. Bij Westerlo kijken we uit naar Molenberghs, bij Oostende zijn we benieuwd of Lukaku eens een kans krijgt als linksbuiten.

En ook Peter Maes heeft weinig te verliezen in play-off 2. Dé kans dus voor Dessers, Trompet & Corryn om speelminuten te vergaren en zich in de kijker te spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties