Vooruitblik PO2: "Kans is zéér groot dat winnaar Europees ticket pakt"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 15 reacties
Vooruitblik PO2: "Kans is zéér groot dat winnaar Europees ticket pakt"
Foto: © photonews

Het is money time in onze Belgische pintjesliga. De laatste ronde van het kampioenschap gaat komend weekend in. Wij blikken met enkele van onze analisten vooruit naar het slot. Vandaag pikken we in met Eddy Snelders en play-off 2.

Racing Genk en Sporting Lokeren misten op een haar na PO1. Volgens Snelders zal aan het eind een van deze twee met de nummer 4 of 5 van PO1 strijden om het laatste Europese ticket.

"Genk zint op revanche na een zwakke competitie en wil dat laatste kansje pakken. En ook Lokeren is ambitieus, in tegenstelling tot andere ploegen die PO2 beschouwen als voorbereiding op volgend seizoen. Zij zijn de uitgesproken kandidaten", vindt Snelders.

Nochtans ziet het ernaar uit dat beide spelerskernen hun trainer over enkele maanden zien vertrekken. "Misschien zijn enkele jongens net daardoor bevrijd. Ik denk dat velen zich nu in de kijker willen spelen."

Het blijft een kwestie van momentopnames

Gaat een team uit PO2 nog eens met een Europees ticket lopen? Indien Lokeren of Genk de winnaar wordt van PO2, acht ik die kans zéér groot", besluit Snelders. "Het verschil met Kortrijk en Charleroi was zo minimaal. Het blijft gewoon een kwestie van momentopnames." (DG)

Wie wint volgens jou PO2?

21%
24%
1%
6%
11%
31%
2%
3%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties