De tops en flops uit de carrière van Michel Preud'homme

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
De tops en flops uit de carrière van Michel Preud'homme
Foto: © Photonews

Michel Preud'homme heeft er al een aardige weg opzitten als coach. De wedstrijd van vanavond tussen Club Brugge en Standard wordt nummer 250 voor de Luikenaar in de Belgische Jupiler Pro League. Wat waren zijn hoogtepunten? En welke wedstrijden vergeet hij liever zo snel mogelijk?

Door Cédric De Volder

TOP

  1. "Ik zal nooit de titel met Standard (in 2008, nvdr.) vergeten. De Rouches hadden al enorm lang geen prijs meer gepakt en de ontlading was enorm groot toen het eindelijk lukte.
  2. "Ik herinner me nog een wedstrijd met Standard bij Club Brugge. We stonden op een gegeven ogenblik 4-1 in het krijt, maar kwamen terug tot 4-4. Sorry daarvoor, hé." (lacht)
  3. "Ook de bekerwinst van dit seizoen zal me altijd bijblijven. Maar niet de finale. Ik kies voor de wedstrijd bij KV Kortrijk. Daar hebben we de basis gelegd voor onze bekerwinst."

FLOP

  1. "En opnieuw ga ik voor een onderonsje tussen Standard en Club Brugge kiezen. (knipoogt) Ik heb met de Rouches ook eens de finale van de Beker van België verloren tegen blauw-zwart."
  2. "Ook de thuisnederlaag van vorig seizoen tegen RSC Anderlecht in de play-offs zal nog een tijdje in mijn geheugen blijven hangen. Eigenlijk verloren we daar wellicht het kampioenschap."
  3. "Verder zijn er geen flops." (proest het uit)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties