Reactie Nuytinck haalt uit naar medische staff: "Een fout kan gebeuren, maar meerdere niet"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 21 reacties
Nuytinck haalt uit naar medische staff: "Een fout kan gebeuren, maar meerdere niet"
Foto: © Photonews

Bram Nuytinck stond vanavond eindelijk opnieuw in de basis bij RSC Anderlecht. De Nederlandse verdediger miste driekwart van het seizoen door blessures en kan er niet om lachen. "Een foutje maken is menselijk. Maar meerdere fouten niet."

Bram Nuytinck liep in de eerste Champions League-confrontatie (op het veld van Galatasaray, nvdr.) een blessure aan de teen op. De verdediger leek snel te herstellen, maar moest drie maanden later plots toch onder het mes.

"Ik ben tevreden dat ik terug op het veld sta", aldus Nuytinck. "Maar het is jammer dat het zes maanden heeft geduurd. Een foutje maken is menselijk, maar meerdere fouten niet."

Iedereen weet dat bij mijn blessure de verkeerde diagnose is gesteld

Een duidelijke sneer naar de medische staff. Ook Besnik Hasi liet tussen de lijnen al doorschemeren dat hij niet tevreden is met het werk van dokters en kinesisten. 

"Iedereen weet dat bij mijn blessure de verkeerde diagnose is gesteld", gaat Nuytinck verder. "Ook daarna bleef ik er gevolgen van dragen. En op die manier kreeg ik af te rekenen met andere kwaaltjes."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties