Leuke spandoeken: fans van Malinwa en Waasland-Beveren vonden elkaar wonderwel

Leuke spandoeken: fans van Malinwa en Waasland-Beveren vonden elkaar wonderwel
Foto: © SC

KV Mechelen en Waasland-Beveren begonnen zondagavond aan hun strijd in play-off 2. Opvallend: beide supporterscharen hadden elkaar snel gevonden. Zo was er een dankwoord van de bezoekers voor de redding en een gezamenlijke strijd tegen de play-offs onder het motto: respect voor fans.

Vanuit de supportersclubs was er voor de match al een flyeractie om respect te vragen voor de fans. Zij roepen op tot protest en willen dat de play-offs verdwijnen, dat er een vaste kalender komt en dat de Beker van België een opwaardering zou krijgen.

En de thuisfans werden gesteund door de bezoekers. Ook zij hadden een spandoek mee om respect te vragen voor de fans, waarin ze duidelijk lieten blijken wat ook zij vinden van play-off 2.

Om de cohesie helemaal rond te maken hadden de fans van de Waaslanders ook nog een spandoek mee waarin ze Malinwa dankten voor hun redding: zonder de doelpunten van Mechelen in Cercle speelden zij nu play-off 3. Dalibor Veselinovic kreeg zelfs bloemen van de fans van zijn ex-club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties