Moses Simon heeft verstuiking aan enkel, heel Gent beeft

Moses Simon heeft verstuiking aan enkel, heel Gent beeft
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Moses Simon speelde zondag wederom een opvallende rol in de wedstrijd tussen KAA Gent en KV Kortrijk. Aan een klasseflits had hij genoeg om de match te beslissen. En toen moest hij hinkend naar de kant, heel Gent houdt tot vandaag de adem in.

"We kunnen de ernst van de blessure nog niet inschatten", aldus Hein Vanhaezebrouck meteen na de match aan onze redactie. "Wellicht kunnen we pas morgen (maandag) foto's laten nemen."

Een trap op de enkel, die door de zwelling ook gisteren nog niet kon worden bekeken. Pas vandaag zal er een scan genomen worden - als de voet minder dik staat. Het is wel al zeker dat het over een verstuiking gaat van de enkel en dat vooral de binnenkant geraakt is.

Meestal is de binnenkant iets zwaarder dan de buitenkant, maar over een eventuele verrekking is nog geen zekerheid. Voorlopig is ongerustheid over de belangrijke man van de Buffalo's dus overbodig, al houdt heel Gent - het voetbal overstijgt daar inmiddels in de euforie al langer de Ghelamco Arena - de adem in.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties