Onuitgesproken maar... Anderlecht dreigt niet te starten op Sclessin

Onuitgesproken maar... Anderlecht dreigt niet te starten op Sclessin
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht is niet van plan het zo ver te laten komen als vorige keer op Sclessin. Als er weer iets gebeurt dat niet door de beugel kan zoals die vorige tifo, dreigen ze "anders te reageren".

Door Johan Walckiers

Anderlecht moest de vorige keer op Sclessin beginnen met een serieuze mentale achterstand na de tifo en de opwarming die verstoord werd door bommetjes en andere projectielen. "Als er nu zoiets gebeurt, moeten we misschien anders reageren...", aldus Besnik Hasi.

De vraag was dan ook wat dat 'anders reageren' inhield. De match niet beginnen? "Gewoon anders reageren. Meer zeg ik daar nu niet over", aldus Hasi met een vastbesloten knikje. "Ook de refs mogen bij zulke toestanden hardere maatregelen pakken."

Oorlogsgebied voor Proto

Hasi is deze keer dus niet van plan om het té ver te laten komen. Silvio Proto staat op Sclessin elke keer bij de opwarming in een oorlogsgebied. Vorige keer na de wedstrijd hadden ze bij Anderlecht ook al spijt dat ze de wedstrijd in die omstandigheden begonnen zijn.

"Dan vraag ik me af welke straf Standard vorige keer gekregen heeft", zei Hasi nog fijntjes. Krijgen we deze keer een primeur voor het Belgische voetbal?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties