Reactie Ook Vazquez kon het tij niet keren: "Hier is gewoon geen uitleg voor"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 41 reacties
Ook Vazquez kon het tij niet keren: "Hier is gewoon geen uitleg voor"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat was er vanavond in hemelsnaam aan de hand met Club Brugge? We willen niets afdoen aan de prestatie en overwinning van KV Kortrijk, maar blauw-zwart was werkelijk nergens. Ook Victor Vazquez kon eigenlijk geen deftige uitleg geven.

Cédric De Volder in Kortrijk

Michel Preud'homme gaf afgelopen vrijdag al aan dat Victor Vazquez niet aan de wedstrijd zou beginnen. De Catalaanse spelmaker is nog geen honderd procent fit, maar moest op slag van rust toch de geblesseerde Boli Bolingoli vervangen.

Ook de Catalaanse smaakmaker slaagde er echter niet om de blauw-zwarte motor aan de praat te krijgen. "Ik heb geen uitleg voor deze wanprestatie. Waren we niet klaar? Hadden we gewoon een slechte dag? Het is alleszins een feit dat Club Brugge het hier altijd lastig heeft."

We hebben één wedstrijd verloren. We pakken gewoon de titel als we die acht andere nog winnen

Opvallend: blauw-zwart probeerde de Kerels te verschalken met powerplay. "Het was de bedoeling om Tom De Sutter en Obbi Oularé in stelling te brengen, maar dat is ons spel niet. Toch maak ik me geen zorgen. We hebben één wedstrijd verloren. We pakken gewoon de titel als we die acht andere nog winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties