De Ceulaer kan wel eens grof wild worden deze zomer: "Er snuffelden al enkele clubs"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 22 reacties
De Ceulaer kan wel eens grof wild worden deze zomer: "Er snuffelden al enkele clubs"
Foto: © photonews

Benji De Ceulaer kreeg enkele weken geleden te horen dat zijn contract bij KRC Genk niet zal worden verlengd. De aanvaller kampte de voorbije maanden met tal van kwaaltjes, maar bewees de afgelopen wedstrijden dat hij wel degelijk zijn plaats heeft in onze Belgische eerste klasse.

Door Cédric De Volder

Ook Alex McLeish liet al optekenen dat hij tevreden is over de prestaties van Benji De Ceulaer. Enig probleem: ook de Schot loopt volgend seizoen niet meer rond in de Cristal Arena. 

"Ik ben blij om zo'n lovende analyse te horen over Benjamin", vertelt Evert Maeschalck in een gesprek met onze redactie. "In februari heb ik een gesprek gehad met Patrick Janssens waarin duidelijk werd dat de optie in het contract niet zal worden gelicht."

Ook de situatie bij Genk kan nog veranderen

"Ook verder zijn er geen gesprekken meer geweest met de mensen van Genk", gaat de zaakwaarnemer van De Ceulaer verder. "Ik heb vervolgens een babbel gehad met Benji zelf. Hij moet zich concentreren op zijn prestaties op de mat."

En dat doet de aanvaller zeer zeker. Het is dan ook geen verrassing dat er verschillende clubs snuffelen aan De Ceulaer. "Dat is inderdaad het geval", beaamt Maeschalck. "Maar voorlopig ga ik daar weinig over zeggen. Ook de situatie in Genk kan nog veranderen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties