Gehavend PSG wil voorbij Barcelona

Gehavend PSG wil voorbij Barcelona
Foto: © SC

Vanavond staan opnieuw twee kwartfinales van de Champions League anno 2014-2015 op het programma. Het is ook vandaag de moeite, met een clash tussen PSG en Barcelona op het programma. Geniet u even mee?

PSG heeft wel een 'probleem': het moet niet minder dan vijf sterkhouders missen. Zlatan Ibrahimovic en Marco Verratti zijn geschorst. Maar er is veel meer; Thiago Motta en Serge Aurier zijn er ook allen niet bij. Toch ook goed nieuws voor Blanc: David Luiz kon tegen de verwachtingen in toch gerecupereerd worden. 

En dus moet het zonder al deze sterren op zoek naar een nieuwe stunt tegen Barcelona. Dat lukte in de groepsfase al eens: toen wonnen de Parijzenaars met 3-2 in eigen huis. In Spanje werd wel met 3-1 verloren, als dat scenario zich zou herhalen is het einde verhaal voor PSG.

Maar dus om te beginnen de thuismatch maar even winnen, zo lijkt het. Bij de bezoekers zien we geen Vermaelen aan het werk: hij zat eerst in de selectie, maar uiteindelijk toch ook niet.

In Portugal wordt het uitkijken naar wat Porto thuis vermag tegen Bayern. Kunnen ze de terugwedstrijd spannend houden, of gaan de Duitsers nu al huis houden?

Denk jij dat PSG vanavond kan winnen van Barça? Waag er dan een gokje op bij Unibet! Als je 60 euro inzet op een zege van de thuisploeg, dan kan je 285 euro opstrijken. Hetzelfde krijg je ook voor een overwinning van de Portugezen tegen Bayern.

Nog geen account bij Unibet? Maak er dan snel een aan via DEZE SITE en neem je welkomstbonus van 60 euro in ontvangst!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties