KVO sluit spijtig voorval af: "Ik stond niet stil bij de consequenties"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
KVO sluit spijtig voorval af: "Ik stond niet stil bij de consequenties"
Foto: © SC

KV Oostende is nog een allerlaatste keer teruggekomen op het incident rond de jeugdtrainer. Alle partijen zaten intussen rond de tafel en de plooien werden gladgestreken, zo laat de club weten.

Trainer Kenny Vandeput excuseerde zich en maakte ook duidelijk dat hij niemand wilde kwetsen. “Ik besef nu dat dergelijke tekening op een shirt niet thuishoort bij kinderen van twaalf jaar. Omdat ik dit vroeger ook zelf heb meegemaakt, stond ik niet stil bij de consequenties die dit kan hebben bij bepaalde kinderen.”

“Ik bied dan ook mijn excuses aan. Het was zeker nooit mijn bedoeling om iemand te kwetsen. Ik ben blij dat we hierbij het verhaal kunnen afronden. Ik hoop dat de rust nu kan terugkeren”, zo klinkt het in een persbericht.

"Ik handelde uit zorg voor mijn kind, maar verloor hierbij het juiste perspectief uit het oog"

Ook de vader van jeugdspeler Ximon, Xavier Maes, reageerde. “Ik wil mijn excuses aanbieden voor de manier waarop ik deze zaak heb aangepakt. Ik besefte niet goed hoe groot de impact van de social media is. Ik handelde uit zorg voor mijn kind, maar verloor hierbij het juiste perspectief uit het oog.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties