"Brepoels is op en top prof. Hij wil nog iets laten zien met deze groep"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
"Brepoels is op en top prof. Hij wil nog iets laten zien met deze groep"
Foto: © photonews

Alex Czernyatinski zag als assistent van Waasland- Beveren al drie trainers de revue passeren. Binnenkort volgt nummer vier Guido Brepoels op. "Het is jammer dat Guido vertrekt, maar het kan snel gaan in het voetbal", zo zegt de voormalige spits van RSC Anderlecht.

Door Timothy Collard

“Het is spijtig dat hij straks vertrekt, want ik had een goede verstandhouding met hem. Maar iedereen weet hoe snel het kan gaan in het voetbal, hé. Als een trainer geen goede resultaten kan voorleggen, dan kan het snel voorbij zijn”, aldus Czernya aan Voetbalkrant.com.

“Ik wens hem alvast het allerbeste toe en hoop dat hij snel een nieuwe club zal vinden. Het is een zeer fanatiek iemand die er vol voor gaat. Zelfs nu dat hij weet dat hij hier volgend jaar niet meer zal zijn, gaat hij er nog steeds voor de volle honderd procent voor.”

“Andere coaches zouden het kopje misschien laten hangen en gewoon hun tijd uitdoen, maar zo is Guido niet. Hij is op en top prof en wil met deze ploeg nog iets laten zien. Dat verdienen de supporters dan ook.”

"Ik wil hier graag blijven. Dit is een toffe club"

En zo ziet Czernyatinski straks al de vierde coach passeren sinds hij aan de slag is op de Freethiel. Zelf moet hij nog om de tafel gaan zitten met de clubleiding. “Ik lig tot het einde van het seizoen onder contract, maar ik zou hier graag blijven. Ik ben hier graag en ik vind dit een toffe club.”

“Veel zal afhangen van wie de nieuwe trainer van Waasland-Beveren wordt. Ik hoop dat de club snel iemand aantrekt, zodat we ons kunnen voorbereiden op volgend seizoen”, besluit de assistent van de Leeuwen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties