Het duel der Duivels: De Bruyne vs Mertens

Het duel der Duivels: De Bruyne vs Mertens
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond staan er naast Club Brugge- Dnipro nog drie kwartfinales op het programma. En daarbij volgen we natuurlijk vooral de exploten van Kevin De Bruyne en Dries Mertens, wanneer Wolfsburg en Napoli tegenover elkaar staan.

Wolfsburg lijkt de favoriet in het onderling duel der Rode Duivels. Met De Bruyne als grote roerganger van het geheel. 'Kev' stapelt ook in de Europa League de assists en goals op. Hij zit nu al aan vijf en vijf in tien wedstrijden. 

Dries Mertens zijn statistieken ogen iets minder indrukwekken met drie goals en twee assists, maar zeker niet slecht voor een speler die in de eigen Serie A maar beperkt aan de bak komt. In de Europa League speelt Mertens echter bijna alles.

Mertens moet seizoen glans geven

En hij zal zijn duivels mogen ontbinden, want in de eigen competitie staat Napoli op dit moment op zeven punten van Champions League-voetbal. En dat met nog maar acht wedstrijden te gaan. De EL zou wel eens dé kans kunnen worden om het seizoen wat glans te geven.

De Zenit-Belgen moeten dan weer richting het Spaanse Sevilla. In de eigen competitie is er amper iets te doen aan Witsel en co, maar de Russen hunkeren ook naar Europees succes om hun status als topploeg te bevestigen. Mogelijk is de EL een opstapje naar exploten in de CL volgend seizoen.

In de laatste wedstrijd staat Dinamo Kiev oog in oog met Fiorentina.

Wil u vanavond een gokje wagen?

Via Voetbalkrant.com krijgt u nog steeds een welkombonus van 60 euro bij Unibet. Al wat u moet doen, is volgende link volgen. Hieronder vindt u enkele interessante odds terug.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties