Sprokkels: De Roover hangt schoenen aan de haak, Standard-speler mogelijk naar Nederland

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Sprokkels: De Roover hangt schoenen aan de haak, Standard-speler mogelijk naar Nederland
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De titelrace is in volle gang. Onze redactie wordt dagelijks dan ook overstelpt met kleine nieuwtjes en leuke weetjes. Wij gieten alles in een handig overzicht.

  • Sepp De Roover stopt met voetballen. Het contract van de verdediger bij NAC loopt dan wel nog tot medio 2016, maar wordt na de huidige voetbaljaargang verbroken.

  • Het Jan Breydelstadion is vanavond helemaal uitverkocht voor de komst van Dnipro Dnipropetrovsk. “Dat is eigenlijk normaal”, aldus Michel Preud’homme. “Ook de Amsterdam ArenA zat vol.”

  • Volgens de geruchtenmolen heeft Juventus Carlos Tevez de toestemming gegeven om een andere club te zoeken. De aanvaller van de Oude Dame wordt al geruime tijd gelinkt aan Boca Juniors.

  • Birger Verstraete mag op zoek naar een nieuwe club. Zijn contract bij Club Brugge wordt – en dat is helemaal geen verrassing – niet verlengd. “Het is mijn bedoeling om in België te blijven”, aldus de middenvelder.

  • Iedereen schuift Jürgen Klopp naar voren als dé gedoodverfde opvolger van Manuel Pellegrini bij Manchester City, maar er staat nog een grote naam op het lijstje: Rafael Benitez.

  • Ronnie Stam speelde dit seizoen nog maar twee wedstrijden in de Jupiler Pro League. De Nederlander lijkt na dit seizoen dan ook te vertrekken bij Standard. NAC Breda zou de 30-jarige rechtsachter graag overnemen.

  • Ervin Zukanovic zet dan mogelijk weer een stap vooruit. De Bosniër, die bij AA Gent niet altijd kon overtuigen, staat in de belangstelling van Fiorentina en Udinese. Momenteel speelt de verdediger bij Chievo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties