Dure vogel Nainggolan lijkt op weg naar Premier League

bart ver elst
| 7 reacties
Dure vogel Nainggolan lijkt op weg naar Premier League
Foto: © photonews

Radja Nainggolan zou volgende zomer de Serie A wel eens kunnen inruilen voor de Engelse Premier League. De Rode Duivel is deels eigendom van Roma en deels van Cagliari, maar zijn prijs en hoge salaris zouden een struikelblok vormen voor de Romeinen.

Zowel AS Roma als Cagliari bezitten ieder 50% van de transferrechten van Nainggolan. De club van trainer Rudi Garcia betaalde vorig jaar 9 miljoen euro om de Belg voor de helft in hun bezit te krijgen.

De Romeinen zouden de financiële middelen niet hebben om de middenvelder definitief binnen te halen en beide clubs willen samen 40 miljoen euro vangen voor Nainggolan. Het feit dat CL-voetbal veraf is voor Roma, is ook een belangrijke factor om hem niet definitief aan te trekken.

Derde duurste Belg ooit

Ook de looneisen van de Rode Duivel zouden niet min zijn. Blijkbaar zou Nainggolan een salaris van 3 miljoen euro per jaar eisen en dus lijkt een exit bij Roma aan de orde. De meest logische bestemming lijkt de Premier League, volgens HLN.

Bij Liverpool zou de naam Nainggolan al eens gevallen zijn. Bij Manchester City werd de Belg aangeboden maar daar zou hij geen prioriteit zijn om in de zomer het team te versterken. Indien Roma daadwerkelijk 40 miljoen euro vangt, zou Nainggolan de 3e duurste Belg ooit zijn, na Hazard en Witsel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties