Ex-speler Club Brugge op bezoek bij Real Madrid: "Een andere planeet"

bart ver elst
| 2 reacties
Ex-speler Club Brugge op bezoek bij Real Madrid: "Een andere planeet"
Foto: © Photonews

Ivan Leko werd half december opzij geschoven als trainer van Oud-Heverlee Leuven, maar is volop bezig om zijn carrière als oefenmeester verder uit te bouwen. De Kroaat ging zelfs op bezoek bij Real Madrid om zijn kwaliteiten als coach verder aan te scherpen.

Door Bart Ver Elst

“Ik kwam in contact met Real Madrid via mijn goede vriend Igor Tudor”, aldus Leko. Tudor speelde bij Juventus nog onder huidig Real-trainer Carlo Ancelotti. “Zo konden we op bezoek gaan in Madrid om daar de organisatie en de werking van de club van dichtbij te zien.”

“Het lijkt wel een andere planeet bij Real Madrid. Het is de beste club ter wereld. De werking is er echt top en het was iets speciaals om dat van dichtbij te mogen meemaken. Al die sterren zoals Ronaldo, Bale en Benzema die daar rondlopen.. Fantastisch!”

Dit is iets dat ik absoluut voor mezelf wou doen

De Kroaat benadrukt wel dat dit géén stage was: “Dit is iets dat ik absoluut voor mezelf wou doen, omdat ik als trainer wil verbeteren en progressie wil maken. Door zo’n ervaringen let je meer op andere aspecten van het voetbal en ga je op een andere manier training geven”, besluit Leko.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties