Barcelona-kapitein niet zeker: "Binnen twee of drie weken beslis ik over toekomst"

bart ver elst
| 1 reacties
Barcelona-kapitein niet zeker: "Binnen twee of drie weken beslis ik over toekomst"
Foto: © Photonews

Xavi Hernandez zit dit seizoen meer op de bank dan hem lief is. De huidige kapitein van FC Barcelona zou dus na dit seizoen wel eens andere oorden kunnen opzoeken, maar die beslissing wil het jeugdproduct van Barcelona pas binnen enkele weken nemen.

Ook in de 3-0 overwinning tegen Bayern gisteren was er geen basisplaats voorzien voor de 35-jarige controlerende middenvelder. Luis Enrique kiest dit seizoen resoluut voor de driehoek Busquets-Rakitic-Iniesta, waardoor Xavi vaak vanaf de zijlijn moet toekijken. 

"Binnen 2 of 3 weken zal ik een beslissing nemen over mijn toekomst", zegt Xavi aan AS. "Ik heb nog even tijd om er over na te denken." De Spanjaard wordt gelinkt aan ploegen uit Qatar en de Verenigde Staten, maar de Spanjaard zou ook openstaan voor een verlengd verblijf bij zijn Barcelona.

En ook over de titelstrijd, waarin Barça 2 punten meer telt dan Real, spreekt Xavi nog even: "Real Madrid staat er dan wel minder goed voor, het hangt er van af wat wij doen. Wij mogen gewoon niet falen", besluit de middenvelder. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties