Afscheidsceremonie Tim Nicot zaterdagmiddag op het Kiel

Afscheidsceremonie Tim Nicot zaterdagmiddag op het Kiel
Foto: © SC

De voetbalwereld kreeg onlangs een tweede klap in een maand door het verlies Tim Nicot. De talentvolle speler van KFCO Beerschot-Wilrijk verloor de strijd na een hartfalen. De afscheidsplechtigheid voor de jongeman gaat door in het Olympisch Stadion op het Kiel.

Tim Nicot zal zijn laatste reis zal maken in een zwart shirt van KFCO Beerschot-Wilrijk. De afscheidsplechtigheid vindt zaterdagmiddag om 12 uur plaats op het Kiel. 

"De vrijzinnige afscheidsplechtigheid voor Tim Nicot heeft plaats op zaterdag 16 mei om 12 uur in het Olympisch Stadion. Hiermee wordt de uitdrukkelijke wens van de ouders ingewilligd. Met dank aan de stad Antwerpen", laat de club weten op haar website.

Ter gelegenheid van deze uitvaart zal KFCO Beerschot Wilrijk de "kleine tribune" openen voor alle supporters, zodat "Tico" in zijn favoriete voetbaltempel kan worden uitgewuifd. De crematie daarna zal plaatsvinden in het crematorium van Antwerpen. 

De redactie van Voetbalkrant.com wenst de familie, vrienden en ploegmaats van Tim Nicot enorm veel sterkte in deze donkere tijden. We nodigen onze lezers dan ook uit om steunbetuigingen achter te laten in de reacties.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties