Flemish Reds bij beste fanclubs ter wereld

De Wit Bram
| 10 reacties
Flemish Reds bij beste fanclubs ter wereld
Foto: © photonews

Liverpool FC heeft de drie fanclubs bekendgemaakt die genomineerd zijn voor beste fanclub en daar is een Vlaamse supportersclub bij. Naast de Flemish Reds zijn ook de Glasgow Reds en LFC Londen verkozen. Op 19 mei zal de winnaar bekendgemaakt worden.

Om uitgeroepen te worden tot "Official LFC Supporters Club of the Year 2015” moest de Vlaamse fanclub aan enkele criteria voldoen. Zo moeten de Flemish Reds onder meer Liverpool vertegenwoordigen in de eigen streek en plaatselijke supporters samenbrengen.

En daar slagen ze met brio in, zo bewijst deze nominatie. Voorzitter Christophe Cogghe is een tevreden man. “We hadden dit zeker niet verwacht, wetende dat er maar liefst 240 officiële fanclubs bestaan van Liverpool.”

Eerste keer

“Van die 240 fanclubs werden er 25 geselecteerd. Die mochten dan een dossier opsturen en daarvan werden er 3 genomineerd. Het is de eerste keer dat we geselecteerd én meteen genomineerd werden”, aldus Cogghe.

Tijdens de Player Awards op 19 mei, waar Cogghe samen met vice-voorzitter Glenn Mariën aanwezig zullen zijn, zal de prijs uitgereikt worden. De Flemish Reds kijken alvast vol verwachting uit naar de verkiezing.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties