Peeters neemt de handschoen op: "Ik wil bewijzen dat ik continuïteit kan brengen na Maes"

Peeters neemt de handschoen op: "Ik wil bewijzen dat ik continuïteit kan brengen na Maes"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bob Peeters gaat na zijn ontslag bij Charlton weer aan de slag in België. Hij was eigenlijk al lange tijd de gedoodverfde opvolger van Peter Maes, maar vandaag werd alles geofficialiseerd. "Ik wil bewijzen dat ik continuïteit kan bieden", zei hij bij zijn voorstelling.

"Natuurlijk ben ik heel tevreden, dat spreekt vanzelf. Lokeren betekent iets in het Belgische voetbal. De voorzitter hamert niet alleen op resultaten, maar vooral ook op goed voetbal. Dat is een project waarin ik me honderd procent kan vinden", aldus Peeters in een eerste reactie.

Vertrekkers vervangen

"Ik weet dat ik een zware erfenis krijg: Peter Maes heeft hier vijf jaar lang schitterend werk geleverd. Maar ik wil bewijzen dat ik continuïteit kan bieden. Het is nu zaak zo snel mogelijk de hele groep door te lichten.

Peeters wil nu zo snel mogelijk zijn groep zelf helpen samenstellen. "Wij moeten weten wie blijft en wie niet. Achter de schermen zijn er nu al contacten om eventuele vertrekkers op te vangen. Ik ben erg gemotiveerd: dit project moet slagen!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties