Spaans keepersprobleem: De Gea en Casillas kunnen elkaar niet luchten

Martijn Goethals
| 7 reacties
Spaans keepersprobleem: De Gea en Casillas kunnen elkaar niet luchten
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zit er bovenarms op tussen David De Gea en Iker Casillas. Beide doelmannen maken deel uit van de Spaanse selectie voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland. Maar ze lijken elkaar niet te kunnen luchten en mijden elkaar zoveel mogelijk. Dat meldt de Spaanse pers.

Het zijn moeilijke tijden voor Iker Casillas. De afgelopen twee seizoenen daalde zijn niveau zienderogen. Stilaan komt ook zijn plaats onder de lat bij La Roja in de problemen. David De Gea, die verkozen werd tot Beste Doelman in Engeland, is zijn grote concurrent.

Een concurrentiestrijd die geleid heeft tot een wel erg bekoelde relatie tussen de doelmannen van Real Madrid en Manchester United. Toen ze gisteren tegelijk aankwamen op het oefenkamp van de nationale ploeg, negeerden ze elkaar compleet. Zie onderstaand filmpje.

Het lijkt bovendien erg waarschijnlijk dat Casillas zijn vriend De Gea binnenkort wel zal moeten verwelkomen. De doelman van Manchester United wordt namelijk nadrukkelijk gelinkt aan een vertrek naar... Real Madrid.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties