Dit vindt Peter Maes heel belangrijk

Robby Morren
Robby Morren
| 4 reacties
Dit vindt Peter Maes heel belangrijk
Foto: © Photonews

Peter Maes is met een duidelijke missie naar Racing Genk gekomen. Hij wil de club opnieuw naar de top brengen en rekent daarvoor op zijn gekende recept: gretigheid.

Robby Morren in Genk

'Wij willen bloed, zweet en tranen', zo maakten de supporters in tijden van crisis hun ongenoegen duidelijk. Zij willen zien dat de spelers tot het uiterste gaan. Net dat is het kenmerk van Peter Maes. Reken maar dat hij garant zal staan voor vechtlust en dat hij geen verslapping zal dulden.

"Het belangrijkste is dat wij hier een heel gezonde gretigheid vinden en dat wij echt wel hongerig zijn naar een nieuw seizoen. Onze doelstelling is om bij die eerste zes te eindigen en het die topploegen, zoals wij er zelf één zijn, het zo moeilijk mogelijk te maken", aldus de coach.

Hopelijk zijn de volgende spelers snel in aantocht

Met De Camargo haalde Genk zijn eerste zomertransfer in huis, maar er ligt nog een pak werk op de plank. Peter Maes hoopt dat hij zo snel mogelijk over een volledige kern kan beschikken om het seizoen voor te bereiden.

"Laat ons hopen dat ook de volgende spelers snel in aantocht zijn want we hebben nog 4 weken voor de competitie begint. Voor ons is die eerste competitiewedstrijd nog veel belangrijker dan voor ploegen als Anderlecht, Standard en Club Brugge die de voorbereiding toch anders aanpakken dan wij."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties