Qatarezen verlangen minstens tien miljoen euro voor Lestienne

Timothy Collard
Timothy Collard
| 13 reacties
Qatarezen verlangen minstens tien miljoen euro voor Lestienne
Foto: © SC

Maxime Lestienne treedt binnenkort wellicht in de voetsporen van Marc Degryse, Luc Nilis en Timmy Simons. De Belgische flankspeler staat namelijk op een zucht van PSV. Maar een definitieve transfer naar Eindhoven? Neen, dat lijkt er niet in te zitten.

De Nederlandse kampioen zoekt een oplossing voor het probleem op de linkerflank. Memphis Depay verkaste onlangs voor 35 miljoen euro naar Manchester United en daardoor is de positie van linkerwinger nu vacant.

PSV hoopte in eerste instantie op de Uruguayaan Gaston Pereiro, maar die bleek onhaalbaar. Over naar optie nummer twee dan maar: Maxime Lestienne. De Nederlanders willen de gewezen speler van Club Brugge een jaartje huren van Al-Arabi.

Toegroeien naar beste niveau

Daar maken de Qatarezen allesbehalve een probleem van. Zeker omdat Lestienne er bij Genoa niet in slaagde om zich door te zetten in de Serie A. Bij PSV zou hij weer moeten toegroeien naar zijn beste niveau dat hij destijds bij Club haalde.

De club uit Eindhoven zou straks ook een aankoopoptie laten opnemen in het huurcontract van Lestienne. Maar hem definitief overnemen, lijkt niet simpel te worden. Volgens Het Laatste Nieuws zou Al-Arabi minstens 10 miljoen euro willen vangen voor een definitieve overgang. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties