Reactie Raman gaf zijn visitekaartje af in de voorbereiding: "8 matchen, 8 goals. Niet slecht"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 19 reacties
Raman gaf zijn visitekaartje af in de voorbereiding: "8 matchen, 8 goals. Niet slecht"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Benito Raman was gisteren de held in de met 4-3 gewonnen galamatch tegen het Franse Bordeaux. De spits viel in voor de geblesseerde Dejaegere en forceerde met twee goals de overwinning.

Sander De Graeve in Gent

"Het verschil met gisteren (de verloren match tegen Roeselare van zaterdag, nvdr.) kon niet groter zijn", aldus Raman achteraf. "Toen heb ik kansen gemist die er écht in moesten." Gisteren ging het iets vlotter. Al na amper vijf minuutjes tekende hij voor een pareltje.

Met zijn controle ging hij meteen zijn man voorbij om daarna met links de verste hoek uit te kiezen. "Ik wist dat ik hem daar kon trappen, toen kwamen we eindelijk eens op voorsprong. Ze scoorden meteen daarna nog tegen, maar gelukkig kon ik die 4-3 nog maken."

We moeten meer oefenmatchen zoals deze spelen. Die andere matchen waren zonder inzet

Raman is in vorm in deze voorbereiding. "Ik voel me klaar voor de komende maanden. Ik heb m'n goals gemaakt, acht goals in acht wedstrijden. Dat is een goed gemiddelde." Een opsteker voor de jonge spits die de zware concurrentiestrijd zal moeten aangaan.

"De coach zal moeten beslissen, ook Simon en Kenny Saief zijn heel goed ingevallen." Verder was hij blij om een degelijke tegenstander tegen te komen. "We moeten meer oefenmatchen zoals deze spelen. Met alle respect voor die andere ploegen (vierdeklassers, ploegen uit provinciale reeksen, nvdr.), maar dat zijn matchen zonder inzet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties