Gillet blijft niet noodzakelijk bij Anderlecht: dit zijn de drie opties

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Gillet blijft niet noodzakelijk bij Anderlecht: dit zijn de drie opties
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Iedereen lijkt ervan overtuigd dat Guillaume Gillet het seizoen zal uitdoen bij RSC Anderlecht, maar dat is helemaal niet zeker. De middenvelder schermt nog steeds met de interesse van twee Franse clubs.

La Dernière Heure weet namelijk dat SC Bastia en SM Caen nog steeds op de handtekening van de voormalige Rode Duivel jagen. Vooral eerstgenoemde draagt de voorkeur weg van Guillaume Gillet. Hij speelde vorig seizoen op huurbasis voor Bastia en werd verliefd op de streek.

Bastia lichtte aanvankelijk de optie op Gillet niet, maar dat had andere redenen. De club zat in moeilijk vaarwater, maar weet sinds deze week dat er ook volgend seizoen in de Franse topklasse mag worden aangetreden. En dat verandert de zaak natuurlijk.

500.000 euro

Besnik Hasi was enkele weken geleden nog tevreden met het aanblijven Gillet, maar toch zal RSC Anderlecht niet extreem moeilijk doen. Al verwacht paars-wit wel een rechtstreekse storting van een half miljoen euro op de bankrekening. Voor de volledigheid: Gillet gaat zijn laatste contractjaar in bij paars-wit.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties