Voetbalfeest in Kortrijk met meer dan 5000 fans

Voetbalfeest in Kortrijk met meer dan 5000 fans
Foto: © SC

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

Vandaag was er de jaarlijkse fandag van KV Kortrijk. Een galamatch tegen KV Mechelen om 11.30 uur, maar daarna vooral veel eten, drinken, leuke activiteiten voor de kids, genieten van het weer en dicht bij de spelers van Kortrijk zijn. Met meer dan 5000 fans een geslaagde fandag!

Aernout Van Lindt in Kortrijk

Zo was er nog de spelersvoorstelling om 18 uur en in de namiddag waren er diverse plaatsen waar je op handtekeningen kon jagen van de favoriete Kerels. 

Al werden de spelers van Kortrijk ook daarvoor al veelvuldig gesolliciteerd door handtekeningen- en fotojagers. Niet dat iemand daar problemen mee had: de hele dag verliep in een gemoedelijke sfeer.

Het 'alles mag en niets moet'-principe lijkt ook dit jaar hoogtij te vieren. "We hebben vorig jaar play-off 1 gehaald en weten dat we dat niet elk jaar zullen kunnen", aldus enkele vrolijke jonge fans.

"Opnieuw top-6? Het mag, maar we willen vooral een leuk seizoen hier in het Guldensporenstadion." De 0-0 in de galamatch tegen KV Mechelen was dan ook geen probleem: "Het moet maar volgende week gebeuren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties