De panelleden raken er niet uit: "Depoitre, Diaby, Emond, Ezekiel"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 54 reacties
De panelleden raken er niet uit: "Depoitre, Diaby, Emond, Ezekiel"
Foto: © photonews

Nog vier nachten slapen en de Jupiler Pro League trekt weer op gang. Samen met Paul Van Himst, Eddy Snelders, Bart Wilmssen en Franky Van der Elst blikken we over verschillende thema's vooruit. Vandaag de opvolger van Gouden Stier Aleksandar Mitrovic.

Onze analisten struikelen over de voorspelling wie komend seizoen met de topschutterstitel aan de haal gaat. Toch komen dezelfde namen vaak terug.

"Ik denk aan Depoitre, Diaby, Santini, De Camargo, ... Ook Anderlecht zal nog iets halen en vergeet natuurlijk Emond niet", opent Wilmssen.

Depoitre heeft alles om de lijn door te trekken

Depoitre en Diaby zijn ook bij Van der Elst de naar voren geschoven mannen. "Depoitre heeft alle kwaliteiten om de lijn van vorig seizoen door te trekken. Hij is sterk aan de bal, kan iets met het hoofd en speelt in een team dat zal strijden om de prijzen. Bij Club Brugge verwacht ik veel van Diaby."

Snelders haalt nog twee outsiders aan. "Bij Anderlecht zie ik Ezekiel meedoen als de komst rond raakt. En ook Pollet stond weer aan het kanon tegen de Israëli's. Er zijn dus wel mogelijkheden."

Polle Gazon tot slot vermoedt dat de Gouden Stier bij de topploegen zit. "Iedereen is op zoek naar die ene spits die het verschil kan maken. Misschien wordt het inderdaad wel Ezekiel als hij zijn draai bij Anderlecht vindt", besluit Van Himst. (CDV, DG, JW)


Wie kroont zich volgens u tot Gouden Stier?

21%
24%
3%
8%
3%
17%
2%
12%
10%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties