De prono van... Bjorn Ruytinx: "Anderlecht gaat de titel pakken"

Bjorn Ruytinx: "Anderlecht gaat de titel pakken"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een nieuwe lente, een nieuw geluid. Een nieuw seizoen, een nieuwe rubriek. Wekelijks laten we de pronostiek van een voetballer uit de Jupiler Pro League op u los. Beginnen doen we met de pronostiek van ... Bjorn Ruytinx. "Anderlecht wordt kampioen", geeft hij aan. En wat denkt hij van speeldag 1?

"Een eerste speeldag zorgt altijd voor verrassingen. Vooral de topclubs zijn meestal nog niet klaar voor de start. Club Brugge en Standard staan dan nog eens voor de zwaarste verplaatsingen", meent Ruytinx in gesprek met Voetbalkrant.com

Voor zijn eigen team ziet hij het wel positief in: "KV Oostende begint met een overwinning tegen KV Mechelen. Er is enorm hard gewerkt en in de galawedstrijd tegen Lille OSC zagen we al wat de coach wil brengen. Ik verwacht dan ook een sterke thuisreputatie."

De volledige pronostiek van Bjorn Ruytinx:

STVV - Club Brugge 1-1 
KV Kortrijk - Standard 1-1 
KRC Genk - OH Leuven 2-0 
KV Oostende - KV Mechelen 2-1 
Zulte Waregem - Sporting Lokeren 2-1 
KVC Westerlo - KAA Gent 0-2 
RSC Anderlecht - Waasland Beveren 2-0 
Sporting Charleroi - Royal Mouscron Péruwelz 2-0

 
En u? Denkt u het beter te weten? Ga dan naar onze prono en vul jouw pronostiek in en probeer meer punten te halen dan Bjorn Ruytinx.

Klik gewoon op deze link en vul je prono in. We bundelen de pronostieken van onze spelers in 'het spelerscollectief', zodat ze elke week samen meespelen op weg naar een goede eindrangschikking.

Volgt u Ruytinx? Via Unibet kan u van ons een gratis bonus van 60 euro krijgen. Zet u dat in op een combinatieweddenschap waarbij u een gelijkspel aangeeft in STVV - Club Brugge en in Kortrijk - Standard, dan kan u al 772 euro rijker worden.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties