Reactie Zegevierende Chanot haalt uit naar Vanderhaeghe: "Hij had geen vertrouwen in mij"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Zegevierende Chanot haalt uit naar Vanderhaeghe: "Hij had geen vertrouwen in mij"
Foto: © Photonews

Maxime Chanot leek helemaal bevrijd na zijn twee goals tegen Standard. De verdediger kopte twee hoekschoppen staalhard binnen en haalde daarna uit naar ex-coach Yves Vanderhaeghe.

Sander De Graeve in Kortrijk

Hij dacht in het tussenseizoen aan een transfer. "Ik had heel veel twijfels, vooral in tijdens de play-offs, maar nu zit ik met mijn hoofd voor 100% bij KV Kortrijk", geeft de Luxemburger aan na zijn twee doelpunten uit hoekschoppen. "Of het mijn sterke punt is? Jazeker, al kwam dat er de voorbije seizoenen minder uit."

De reden daarvan zoekt hij niet bij zichzelf. "Ik kreeg geen vertrouwen van Vanderhaeghe op corners. Ik moest me content stellen met blocks zetten voor andere speles. Dat was zíjn keuze", Chanot had duidelijk nog een eitje te pellen met zijn ex-coach.

Nu krijg ik wél vertrouwen

"Ik voel me heel goed onder Johan Walem, hij geeft me wel vertrouwen, je hebt vandaag gezien wat dat teweeg kan brengen. Als ik moet kiezen tussen de methodes van Vanderhaeghe en die van Walem, kies ik voor 100% voor Walem. Nu heb ik wél een goed contact met coach en staf."

Het enige wat hem na een gesprek met Walem nog deed twijfelen, was het vertrek van spelers als Capon, Santini, Matton en recentelijk Chevalier. "Ik behield het vertrouwen in KV Kortrijk, zij vinden spelers waar niemand anders aan denkt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties