Myny oog in oog met ex-club Zulte Waregem: "Toch een beetje speciaal voor mij"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Myny oog in oog met ex-club Zulte Waregem: "Toch een beetje speciaal voor mij"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren bleef na een meer dan degelijke start in de Jupiler Pro League achter met amper drie punten. Thuis tegen Zulte Waregem hopen de jongens van Stijn Vreven opnieuw met een zege aan te knopen. Het wordt alvast een speciale match voor Olivier Myny.

Door Timothy Collard

De jonge flankspeler van Waasland-Beveren speelt sinds dit seizoen op het hoogste niveau en op speeldag vier mag hij het meteen tegen zijn ex-ploeg Zulte Waregem opnemen. “Dat wordt wellicht wel een beetje speciaal voor mij”, zo zegt Myny in een gesprek met Voetbalkrant.com.

“Ik heb nog geregeld contact met enkele jongens die nu bij de eerste ploeg van Essevee zitten. Sebastiaan Brebels is bijvoorbeeld iemand die ik nog vaak hoor. Het is altijd plezant om die jongens terug te zien, maar zaterdag zijn we even voor één dag geen vrienden”, grapt de speler van Waasland-Beveren.

"Onze start? Er zat meer in"

Over de start van zijn nieuwe ploeg zit Myny wat met gemengde gevoelens. “Er zat meer in, hé. Dat is een gevoel dat overheerst in de kleedkamer. Het is echt jammer dat we zowel op Anderlecht als op Standard nipt onderuit gingen. Maar we blijven er iedere week vol voor gaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties