Reactie Nog erger dan het verlies van de drie punten: Gouden Stier maanden out

Nog erger dan het verlies van de drie punten: Gouden Stier maanden out
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nog erger dan het verlies op KV Mechelen was misschien wel de blessure van Gouden Stier Jovan Kostovski. Hij is zowat de enige Leuvenaar die het doel makkelijk weet staan en is mogelijk maanden buiten strijd.

Aernout Van Lindt in Mechelen

Update: ondertussen liet OHL via de eigen website weten dat Kostovski effectief 3 à 4 maanden buiten strijd zal zijn. Een operatie is onvermijdelijk, gezien de schouder van de spits ontwricht is. De komende dagen volgen nog extra onderzoeken om meer inzicht te krijgen over de blessure.

De medische staf kon zich gisterenavond Achter de Kazerne nog niet expliciet uitspreken over het wat of hoe, maar duidelijk is: de situatie van de Leuvense aanvaller is ernstig. 

Seth De Witte ging nogal wild in bij Kostovski, maar die kwam vooral heel slecht neer op zijn linkerkant. De balans: een ontwrichte schouder en misschien ook wat gewrichtsbanden geraakt. In de loop van zondag zal er mogelijk meer nieuws naar buiten komen over de ernst, maar er wordt gesproken over twee-drie maanden onbeschikbaarheid.

Moderne targetspits geworden

"Maar het is echt jammer voor hem", geeft trainer Mathijssen aan. "Hij is echt een moderne targetspits voor ons geworden de voorbije zes maanden."

"Het is echt heel spijtig, want Jovan was echt heel goed in vorm. De progressie die hij gemaakt heeft ... Ik vind het echt heel erg voor hem, hopelijk kan hij goed herstellen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties