Wilmots bevestigt: "Benteke is honderd procent fit!"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Wilmots bevestigt: "Benteke is honderd procent fit!"
Foto: © Photonews

Christian Benteke lag de voorbije dagen in de lappenmand met een dijblessure, maar de aanvaller is fit voor de wedstrijd in Cyprus. Al rest de vraag natuurlijk: gaat hij ook spelen?

Cédric De Volder in Nicosia

Marc Wilmots nam gisteren meteen alle twijfels weg: "Christian Benteke heeft geen reactie ondervonden op de training van afgelopen vrijdag en is honderd procent fit voor de wedstrijd in Cyprus."

"De medische staf verdient een pluim", gooit de bondscoach nog met enkele complimentjes. "Ik kan een beroep doen op alle spelers. Er is (de laatste training kan natuurlijk nog iets hebben veranderd, nvdr.) geen enkel kwaaltje te melden."

Dezelfde elf, of toch niet? 

Het is dan natuurlijk de vraag wie er in de punt zal beginnen: Romelu Lukaku of toch opnieuw Benteke. "Of ik opnieuw naar de oude rangorde teruggrijp? Dat moeten jullie niet elke keer vragen."

Ons idee is alleszins duidelijk. Wilmots gaat het risico niet nemen om Benteke vanaf minuut één tussen de krijtlijnen te zetten. De Liverpool-aanvaller kan altijd later nog gebruikt worden, indien nodig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties