Reactie Colpaert weet wat Antwerp elke wedstrijd opnieuw moet doen

Robby Morren
Robby Morren
| 4 reacties
Colpaert weet wat Antwerp elke wedstrijd opnieuw moet doen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steve Colpaert wil Antwerp dit seizoen heel graag aan de promotie helpen. De verdediger waarschuwt echter: "Het zal niet gemakkelijk worden".

Door Robby Morren

Colpaert was één van de weinige spelers die niet zwaar ontgoocheld was na het gelijkspel in Geel. De reden? Het spel was goed en er werden voldoende kansen gecreëerd.

"Ik ben niet echt ontgoocheld omdat we heel wat kansen creëerden. Op basis van de wedstrijd verdienden we de overwinning, maar we hebben nagelaten om de match dood te maken toen we op voorsprong kwamen. Het is spijtig, maar ik ben niet ontgoocheld over ons spel."

"Ik heb met onze doelman gesproken en hij vertelde dat hij amper een bal heeft moeten pakken. Na de 0-1 kenden we een mindere periode en dat is spijtig. We namen twee punten te weinig mee uit Geel."

Vechtvoetbal

Colpaert kan terugblikken op jaren ervaring in de hoogste voetbalafdeling. Waar liggen de verschillen met tweede klasse? "Alles gaat hier aan een lager ritme en bovendien is het ook meer vechtvoetbal in tweede klasse."

"We zullen ons elke week voor 200% moeten geven en er elke wedstrijd opnieuw onze kop voor moeten leggen", besluit de verdediger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties