Zweden, Slowakije, Zwitserland, ... belangrijke duels in overvloed

Zweden, Slowakije, Zwitserland, ... belangrijke duels in overvloed
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We sluiten vandaag de week of Football af met enkele belangrijke wedstrijden. Het wordt vooral uitkijken naar Zweden tegen Oostenrijk: voor beide teams een erg belangrijk duel. Ook Slowakije - Oekraïne volgen we met argusogen.

Groep C:

Spanje heeft een geweldige zet gedaan richting EK door te winnen van Slowakije. Nu willen ze doorstomen. Op bezoek bij rode lantaarn Macedonië kan en mag dat ook geen probleem zijn.

Dus kijken we misschien best uit naar wat Slowakije tegen Oekraïne vermag. Als de thuisploeg wint, dan lijkt de top-2 helemaal zeker te zijn van het EK. Wit-Rusland speelt ook nog tegen Luxemburg, maar beide teams zijn al uitgeschakeld.

Groep E:

Engeland wist zich in San Marino als eerste voor het EK te kwalificeren. Het mag thuis tegen Zwitserland de puntjes nog eens op de i zetten en ook de groepswinst meteen claimen.

Litouwen moet thuis tegen San Marino sowieso winnen en heeft dan nog een waterkansje op plek 3, maar we kijken vooral uit naar Slovenië - Estland. De toekomstige tegenstander van de Rode Duivels zou mits een nieuw stuntje dicht bij de play-offs komen.

Groep G:

En dan is er nog groep G ook vanavond. Oostenrijk kan zich definitief plaatsen voor het EK als het minstens een puntje pakt in Zweden. Maar de Zweedse troepen zullen dat willen vermijden, want zij zijn nog in volle strijd voor plek 2.

Met Rusland vooral, dat in Liechtenstein speelt. Ook Montenegro wil zijn kansen echter nog vrijwaren. Een misstap in Moldavië is dan natuurlijk wel uit den boze.

Wie verrast vandaag? Via ons krijgt u 60 euro gratis bonus. Zet die in op Luxemburg en u krijgt er meer dan 700 euro voor terug. Maar er zijn nog zaakjes te doen:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties