Welke lastminutetransfers worden een schot in de roos?

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 14 reacties
Welke lastminutetransfers worden een schot in de roos?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De laatste uren van de zomermercato sloegen onze zestien eersteklassers nog een laatste keer hun slag op de transfermarkt. Nu de interlands van de Rode Duivels achter de rug liggen, kunnen we stilaan uitkijken naar het debuut van de lastminute-aankopen.

Aanvalsgeweld

Wat meteen opvalt bij de clubs die op 31 augustus nog toesloegen, is het aanvallend getinte karakter van de nieuwkomers. Van ronkende namen als Jelle Vossen (Club Brugge), Jérémy Perbet (Charleroi) en Renaud Emond (Standard) mogen we uiteraard snel enkele flitsen verwachten.

Maar er zijn ook beloftevolle jongens waar nog een vraagteken achter staat. Denk maar aan Alejandro Pozuelo (Genk), of Kim Ojo die de Cristal Arena dan weer verliet voor OH Leuven.

De kampioen

De kampioen van de lastminutetransfers is ongetwijfeld Moeskroen-Péruwelz. De Henegouwers haalden op de slotdag maar liefst zeven jongens naar Le Canonnier. David Hubert en Mustapha Oussalah (beiden Gent) zullen de nieuwelingen door de Jupiler Pro League moeten gidsen.

Huiswerk klaar

Les Hurlus kenden ook enkele tegenpolen. Zo lieten Gent, Lokeren, Mechelen, Oostende, STVV en Westerlo Transfer Deadline Day aan zich voorbij gaan. Het zal ons benieuwen welke van deze zes clubs over enkele weken op de missing link botst?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties