'Idioten' riskeren stadionverbod na binnendringen Koning Boudewijnstadion

'Idioten' riskeren stadionverbod na binnendringen Koning Boudewijnstadion
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Pedro Elias en en Sarah Vandeursen zoeken in 'Geubels en de Idioten' dingen uit die Philippe Geubels zelf niet durft. Zo ook: kan je zonder ticket binnendringen in het Koning Boudewijnstadion voor de match tussen België en Bosnië-Herzegovina?

Voor het programma 'Geubels en de Idioten' probeerden ze het Koning Boudewijnstadion binnen te dringen. De dag voor de match lukte dat vrij aardig en we zagen ze zelfs eigenhandig even opduiken in de perszaal.

De dag van de match liep het dan weer iets minder... Nochtans probeerden Pedro en Sarah iedereen eerst te overtuigen dat het gelukt was om met een 'Rode Kruis-tenue' binnen te glippen. Dat werkte inderdaad tot... een veiligheidsverantwoordelijke doorhad dat ze niet echt erbij hoorden.

Toen ze buiten een hamburger gingen eten, kwam diezelfde veiligheidsverantwoordelijke hen verder aan de tand voelen, vergezeld door de politie. En die konden er heel wat minder mee lachen. Sarah en Pedro werden opgepakt en moeten volgende week voor de rechter verschijnen. De twee kregen naar eigen zeggen ook al een stadionverbod...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties