Uitblinker Cyriac: "Een hattrick? Dat is geleden van bij Standard"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Uitblinker Cyriac: "Een hattrick? Dat is geleden van bij Standard"
Foto: © photonews

KV Oostende hakte Waasland-Beveren zaterdagavond helemaal in de pan. Het werd 1-5 en Gohi Bi Cyriac had met een hattrick een groot aandeel in die zege. Na afloop glunderde de Ivoriaan dan ook: "Wat een superavond!"

Timothy Collard in Beveren

“Het is al een tijdje geleden dat ik er nog eens in slaagde om een hattrick in de boeken te zetten", stak Cyriac van wal na de ruime zege. "Als ik het me goed herinner was de laatste keer bij Standard, toen ik er drie maakte tegen Lierse."

“Het is heel fijn om drie keer te scoren, maar ik ben vooral blij voor de ploeg. Dit is een superavond!”

"Die kopbalgoal? Één van mijn kwaliteiten, hé"

Cyriac scoorde twee keer met rechts, maar ook met het hoofd. “Dat doe ik graag en vind ik fijn. Het is één van mijn kwaliteiten en dan is het ook normaal dat ik dat probeer uit te spelen, hé.”

"Mijn hoofd niet laten hangen"

Het duurde even, maar nu lijkt Cyriac écht wel naar zijn beste niveau toe te groeien. “De goals volgden niet onmiddellijk, maar ik heb mijn hoofd niet laten hangen. Ik kreeg vertrouwen van de coach en hij vertelde me dat die doelpunten slechts een kwestie van tijd waren.”

En dat allemaal van op de linkerflank. “Die positie is nieuw voor mij, maar ze bevalt me wel. De coach nam me onlangs apart en vertelde me wat hij precies van mij verwachtte op die nieuwe plaats en hoe ik moet aanvallen en verdedigen. Ik doe mijn best en probeer mijn steentje bij te dragen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties