Vanderhaeghe twijfelt aan laatkomer Ovono, ook Biebauw reageert

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Vanderhaeghe twijfelt aan laatkomer Ovono, ook Biebauw reageert
Foto: © photonews

Verrassing van formaat zaterdagavond op het wedstrijdblad van Waasland-Beveren - KV Oostende. Wouter Biebauw en niet Didier Ovono stond onder de lat bij KVO. Veel vragen dus, en na afloop van de wedstrijd gingen we op zoek naar antwoorden.

Timothy Collard in Beveren

Ovono speelde tijdens de interlandbreak nog met Gabon en in eerste instantie dachten we dat de goalie rust kreeg na het lange reizen. Iets wat ook vorig seizoen al eens het geval was.

Vanderhaeghe: "Voorbeeld stellen naar de groep toe"

Mis! Ovono was op tijd terug na interlandverplichtingen. De doelman was echter te laat op de club, waar de spelers verzamelden voor aanvang van de wedstrijd in Beveren. “En daarom zat Didier op de bank”, aldus trainer Yves Vanderhaeghe na de match.

“Of dit verdere gevolgen heeft? Dat gaan we wel zien. Ik wil op deze manier alvast een voorbeeld stellen naar de volledige groep.”

Biebauw: "De keuze is aan de coach"

Vervanger Biebauw deed zijn job naar behoren. Droomt hij ook stiekem van een basisplaats? “Volgende week gaan we dat zien, hé. De keuze is aan de coach. Toen ik hier tekende, was dat met de bedoeling om Ovono het vuur aan de schenen te leggen. En dat doe ik iedere training.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties