Reactie Preud'homme verrast: "Misschien roteer ik wel te veel"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 15 reacties
Preud'homme verrast: "Misschien roteer ik wel te veel"
Foto: © photonews

Al sinds het begin van vorig seizoen probeert Michel Preud'homme zijn brede kern zo optimaal mogelijk te benutten. De trainer van Club Brugge maakt daarbij gebruik van een rotatiesysteem, al kwam dat door de recente nederlagen een beetje onder vuur te liggen.

Zo maakten enkele van zijn spelers geen al te beste indruk op het veld van Moeskroen-Péruwelz en Napoli. Tegen Waasland-Beveren gunde Preud’homme enkele van zijn jongens rust, terwijl anderen dan weer in de ploeg kwamen.

Waarom Preud’homme onder meer Diaby, Vazquez en Meunier uit de ploeg haalde? Dat is simpel: “Ik roteer, hé”, gaf de blauw-zwarte oefenmeester na Club-Waasland-Beveren mee. “Maar misschien roteer ik wel te veel”, besloot Preud’homme verrassend genoeg met een mysterieuze zin.

Rotatiesysteem de vuilbak in?

Zou dat willen zeggen dat Preud’homme van plan is om zijn rotatiesysteem op te geven? Dat betwijfelen we. Met de drukke kalender van Club in het vooruitzicht lijkt het aangewezen om gebruik te blijven maken van dat rotatiesysteem zodat iedereen zo fris mogelijk blijft.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties