Er is meer dan Gent vanavond ...

Redactie
| 9 reacties
Er is meer dan Gent vanavond ...
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond treedt AA Gent voor het eerst aan op verplaatsing in de Champions League, maar ook in de andere groepen wordt er opnieuw ten volle gespeeld op het Kampioenenbal. We overlopen alvast eens de andere matchen.

In de groep van Gent speelt Valencia thuis tegen Olympique Lyon. Het team van Mathew Ryan tegen de troepen die 1-1 kwamen spelen in de Ghelamco Arena. Of de Australische goalie onder de lat zal staan? Dat is nog een vraagteken.

En verder kijken we toch uit naar een aantal Rode Duivels: Radja Nainggolan pakte met Roma een puntje tegen Barcelona, op verplaatsing bij BATE Borisov moet het gewoon winnen.

Eden Hazard gaat op bezoek bij FC Porto en kan al een stap zetten richting tweede ronde, al is het vooral voor The Special One een terugkeer naar de heimat.

En er zijn nog een aantal wedstrijden. Wie ziet u de grootste verrassing uithalen? Speel via ons mee bij Unibet en krijg een bonus van 60 euro. Als BATE wint, wordt dat meteen 480 euro. Ook voor een puntje van Dinamo Zagreb krijg je al 780 euro.

Uiteraard is er ook deze keer een blessuretijdverzekering bij UNIBET.

Wat is Unibet 90+ blessuretijdverzekering?

De volgende verliezende weddenschappen worden tot €100 terugbetaald bij een doelpunt in blessuretijd:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties