Joachim Van Damme: "Niet te veel zagen en klagen"

Joachim Van Damme: "Niet te veel zagen en klagen"
Foto: © SC

KV Mechelen zit in een iets mindere periode. Vooral de resultaten vallen tegen. Voor Joachim Van Damme is het echter geen reden tot paniek. "Het is niet het moment om te gaan zagen en klagen."

Door Aernout Van Lindt

"We geven ons elke week op training, zoals we dat altijd doen. Of het extra pittig is? Neen, het is niet anders dan anders", meent Joachim Van Damme in gesprek met Voetbalkrant.com.

"We weten zelf ook dat we niet goed spelen. Maar crisis? Neen: die wordt vooral van buitenaf gemaakt in de media. Als we twee punten meer pakken tegen Westerlo en Gent, dan zitten we nu met 12 punten en zegt iedereen dat we goed bezig zijn."

We willen het té goed doen voor de supporters -

Joachim Van Damme

"Het is ook pechgerelateerd. Een afgekeurde goal hier en daar, dat kost duur als je in de hoek zit waar de klappen vallen. Maar we hebben soms wat te veel stress."

Die stress, vanwaar komt die? "We willen de fans bieden wat we ze vorig jaar gaven. En dat lukt momenteel niet. We willen het té goed doen, waardoor er zenuwen komen. Dat mag niet, laat ons nu maar werken om dit te voorkomen. Zagen en klagen, dat helpt niet."

We blikken met Joachim Van Damme ook nog vooruit op de wedstrijd tegen Anderlecht. Blijf ons dus op de voet volgen voor meer nieuws over Anderlecht - KV Mechelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties