Moeilijke revalidatie voor Ryan: "Elke vezel van mijn lijf wil terug op terrein"

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Moeilijke revalidatie voor Ryan: "Elke vezel van mijn lijf wil terug op terrein"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mathew Ryan kon nog niet veel wedstrijden spelen voor Valencia: hij viel na vier matchen immers geblesseerd uit. Hij is nog niet helemaal fit, maar kijkt er al naar uit om opnieuw te spelen.

De doelman kende wat tegenslag bij de revalidatie. Door een infectie aan de knie moest hij twee dagen in het ziekenhuis blijven voor een behandeling. "Het was simpelweg pech volgens de dokters. Ik ben al veel beter en ik hoop binnen enkele weken terug te zijn", zo vertelde hij aan Goal.com

Zijn vertrouwen is alvast niet geschaad. "Ik denk dat ik getoond heb wat ik voor het team kan betekenen tijdens de wedstrijden in La Liga en in de voorronde van de Champions League", aldus Ryan. 

"Vorig seizoen nog meer dan zeventig wedstrijden - Mathew Ryan"

De blessure is bijzonder frustrerend voor de doelman, die tot voordien nog nooit een wedstrijd had gemist omwille van een fysiek probleem. "Vorig seizoen speelde ik bij Club Brugge nog  meer dan zeventig wedstrijden zonder enige blessure."

Ryan staat te popelen om terug te beginnen. "Als ik de wedstrijden zie van mijn ploegmaats, dan wil elke vezel van mijn lijf terug op het terrein staan. Ik wil de club helpen om onze grootse objectieven te bereiken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties