Leekens hield quasi alles bij het oude in zijn eerste match terug bij Lokeren

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Lokeren
| 2 reacties
Leekens hield quasi alles bij het oude in zijn eerste match terug bij Lokeren
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Sporting Lokeren waren gisterenavond alle ogen op één man gericht. Georges Leekens begon aan zijn derde ambtstermijn aan het hoofd van de Waaslanders. Vooral de manier waarop plaatste hem in het oog van de storm.

Dat Leekens niet al te veel zou veranderen op die twee dagen die hij had, was te verwachten. Toch was het een kleine verrassing dat hij exact dezelfde namen opstelde die er in de laatste wedstrijd onder Peeters ook aan mochten beginnen.

Op het veld niet al te veel verschil dus, al kwam Koen Persoons wel opvallend veel in de zestien. "Hij heeft wel andere accenten gelegd, maar erg grote verschillen zijn er niet", aldus de middenvelder in kwestie. "Enkel bij de positie van mezelf en Ngolok valt het op."

Dat wordt boven ons hoofd beslist

-Koen Persoons

"Ik speel nu vijftien meter hoger, zodat ik vaker in de zestien kom." Leekens wil dus zoveel mogelijk présence in de zestien van zijn centrale middenvelders. Voor het overige was er weinig verschil met het Lokeren van Peeters.

"We zijn nog maar twee dagen ver, je kan op die tijd niet veel veranderen", gaat Persoons verder. Of hij het vertrek van Peeters al verwerkt heeft? "Als voetballers kan je daar toch niets aan doen. Dat wordt boven je hoofd beslist."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties