Reactie Rode lantaarn geeft de moed niet op, maar: "Het zal nog een lang seizoen worden"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Rode lantaarn geeft de moed niet op, maar: "Het zal nog een lang seizoen worden"
Foto: © Photonews

Na dertien speeldagen bengelt KVC Westerlo troosteloos onderaan in de Jupiler Pro League. De ploeg van Harm Van Velhdoven won tot dusver nog maar twee wedstrijden, niemand doet slechter. Bij Westel blijven ze erin geloven, maar zijn ze zich ervan bewust dat het nog een lang seizoen zal worden.

“Ik ben blij dat we zijn opgestaan en hebben gereageerd op het veld van Moeskroen", aldus Van Veldhoven. "Ik ben eigenlijk best tevreden over onze laatste vijf, zes wedstrijden. Maar nu moeten we ons opladen, want het zal nog een lang en zwaar seizoen worden”, geeft de coach van Westerlo eerlijk toe.

Ook sterkhouder Benji De Ceulaer weet dat De Kemphanen geen punten cadeaus zullen krijgen. “We weten waar we aan moeten werken. Het is ook belangrijk dat de kloof met de ploegen voor ons niet te groot wordt. We hebben dus nood aan een zege.”

"Op naar zaterdag, tegen Club Brugge"

Benji De Ceulaer

Aan de instelling van de spelersgroep ligt het alvast niet, als we De Ceulaer mogen geloven. “De mentaliteit is zeker en vast niet het probleem. Iedereen werkt hard. Als we dat volhouden, dan komen we wel weg uit de gevarenzone.”

“Ik zou zeggen: op naar zaterdag, tegen Club Brugge. Dat zij op verplaatsing vaak punten laten liggen? Goh… Zo vatten wij die wedstrijd niet aan. We kijken naar onszelf en gaan proberen om de drie punten thuis te houden”, besluit De Ceulaer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties